prodaja

Zlatiborski okrug, Čajetina, Zlatibor

 • Vrsta i tip

  objekti za odmor
  apartman

 • Površina

  26 m²

 • Cena

  2.200,00 €

Opis nekretnine

Na prodaju je apartman u kompleksu Princess, smeštenom na planini Zlatibor. Apartman se nalazi u potkrovlju objekta, a njegova površina iznosi 27 m². Trenutno nije opremljen, ali postoji mogućnost opremanja po želji kupca uz doplatu. Radovi na kompleksu će biti završeni 2025. godine.

Apartman se sastoji od jedne kombinovane sobe i jednog kupatila. U okviru kompleksa Princess postoji mogućnost kupovine parking mesta u garaži na dva nivoa. Takođe, kupci apartmana imaju mogućnost korišćenja sadržaja apart hotela Queen of Zlatibor & SPA.

Kompleks Princess pruža idealnu priliku za one koji žele da uživaju u miru i prirodi Zlatibora. Lokacija na planini omogućava predivan pogled i pruža mogućnosti za razne aktivnosti kao što su šetnje, planinarenje i biciklizam.

Budući vlasnici apartmana u kompleksu Princess imaće mogućnost da sami urede enterijer prema sopstvenim željama, stvarajući svoj idealan prostor za odmor. Takođe, parking mesto u garaži pruža sigurnost i praktičnost.

Kupovinom ovog apartmana, vlasnici će imati privilegiju da koriste sadržaje apart hotela Queen of Zlatibor & SPA, što uključuje spa centar, bazen, restorane i druge pogodnosti. Ova dodatna pogodnost pruža mogućnost potpunog opuštanja i uživanja tokom boravka na Zlatiboru.

Kompleks Princess je savršen izbor za one koji traže udoban i moderno uređen apartman na prelepoj planini Zlatibor. Sa završetkom radova 2025. godine, ovo je idealna prilika za investiciju u nekretnine na jednoj od najatraktivnijih destinacija u Srbiji.

Podaci o nekretnini

Lokacija: Zlatiborski okrug Čajetina Zlatibor
vrsta objekta: objekti za odmor
tip: apartman
Sprat: potkrovlje
Stanje: Novogradnja
Veličina: 26,48 m²
Godina izgradnje: 2025
Šifra oglasa: Apartman 31
:

Oprema

etažno grejanje
video nadzor
pametna kuća

Ostalo

terasa
više parking mesta

Slične nekretnine

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²
3.200,00 € / m² (~ 169.600,00 €)

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²
3.200,00 € / m² (~ 169.600,00 €)