prodaja

Zlatiborski okrug, Čajetina, Zlatibor

 • Vrsta i tip

  objekti za odmor
  apartman

 • Površina

  39 m²

 • Cena

  2.200,00 € / m² (~ 86.570,00 €)

Opis nekretnine

Na prodaju je apartman u kompleksu Princess na prelepom Zlatiboru.

Ovaj apartman se nalazi u objektu Princess i ima površinu od 39 m². Izgrađen će biti 2025. godine i nalazi se u suterenu zgrade.

Apartman ima jednu spavaću sobu, jedno kupatilo, kao i dnevnu sobu sa trpezarijom. Sve prostorije su moderno uređene i opremljene svim potrebnim nameštajem i aparatima. Lokacija ovog objekta je idealna za odmor i uživanje u prirodi. Zlatibor je poznato turističko mesto sa prelepim pejzažima i brojnim aktivnostima za posetioce. Pored toga, objekat Princess pruža mirno i bezbedno okruženje za sve stanare.

S obzirom na veličinu apartmana, on je idealan za parove ili manje porodice koje žele da provedu opuštajući odmor na Zlatiboru. Objekat je izgrađen sa visokim standardima i pruža udobnost i komfor. Suterenski sprat pruža dodatnu privatnost i tišinu. Spavaća soba je prostrana i udobna, sa dovoljno prostora za smeštaj svih potrebnih stvari. Kupatilo je moderno i funkcionalno, sa svim potrebnim sanitarnim elementima. Osim spavaće sobe, apartman ima još jednu sobu koja može biti korišćena kao dnevni boravak, kuhinja ili radna soba, u zavisnosti od potreba stanara.

Naselje Princess je dobro povezano sa ostalim delovima Zlatibora i nudi brojne pogodnosti kao što su prodavnice, restorani i druge usluge, ali i sadržaje apart hotela Queen of Zlatibor & SPA. Ovaj apartman je odlična investicija za one koji žele da uživaju u lepotama Zlatibora i istovremeno imaju udoban smeštaj tokom svog boravka. Sa godinom izgradnje 2025, ovaj objekat je nov i moderno dizajniran.

Ova nekretnina pruža sve što je potrebno za udoban i opuštajući odmor na Zlatiboru.
 

Podaci o nekretnini

Lokacija: Zlatiborski okrug Čajetina Zlatibor
vrsta objekta: objekti za odmor
tip: apartman
Sprat: suteren
Stanje: Novogradnja
Veličina: 39,35 m²
Godina izgradnje: 2025
Šifra oglasa: Apartman 1
:

Oprema

etažno grejanje
video nadzor
pametna kuća

Ostalo

terasa
više parking mesta

Slične nekretnine

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²
3.200,00 € / m² (~ 168.416,00 €)

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²
3.200,00 € / m² (~ 168.416,00 €)