Apart hotel Queen of Zlatibor & SPA

Srbija, Zlatiborski okrug, Čajetina

3.200 €

Opis

Predstavljamo vam prestižne i jedinstvene apartmane visokog standarda, smeštene u prelepom okruženju Zlatibora. Naša ponuda obuhvata elegantne i udobne prostorije sa pet zvezdica, pružajući nezaboravno iskustvo boravka.

Sa 152 pažljivo uređena apartmana, svaki od njih predstavlja spoj luksuza i udobnosti. Prostrane sobe s pogledom na planine Zlatibora pružaju vam mogućnost da uživate u jedinstvenom spoju prirodne lepote i vrhunskog smeštaja.

Naša kreativna kulinarska ekipa posebno priprema svaki obrok, pružajući vam gastronomsko iskustvo obogaćeno internacionalnim jelima i lokalnim sastojcima koji ističu autentičnost Zlatibora. Naš meni je pažljivo osmišljen kako bismo zadovoljili vaše najfinije ukuse.

U sklopu našeg hotela nalazi se i wellness centar, pružajući vam mogućnost potpunog opuštanja. Sauna, bazen i fitness prostor su vam na raspolaganju kako biste se osvežili i napunili energijom.

Porodice su posebno dobrodošle u našem hotelu. Dečija igraonica nudi obilje aktivnosti i igara kako bi mališani uživali i proveli kvalitetno vreme. U našoj kafeteriji možete uživati u ukusnim napicima, dok je naša recepcija tu da vam pruži podršku tokom celog boravka.

Doživite savršenu harmoniju između luksuza, prirode i vrhunskog gostoprimstva u našem hotelu - vašem domu daleko od doma. Pregledajte našu ponudu i pronađite savršeni prostor za vaš nezaboravan boravak na Zlatiboru.

Nikola Milutinović

Nikola Milutinović

:

Cena jedinica (3)

vrsta Sprat veličina m² cena €
objekti za odmor - apartman
Apartman 153 objekti za odmor Sprat 52,00 3.200,00 Slobodno
Apartman 148 objekti za odmor Sprat 52,00 3.200,00 Slobodno
Apartman 133 objekti za odmor Sprat 52,00 - Prodato