prodaja

Zlatiborski okrug, Čajetina, Zlatibor

 • Vrsta i tip

  objekti za odmor
  apartman

 • Površina

  27 m²

 • Cena

  2.200,00 €

Opis nekretnine

Na prodaju je apartman u kompleksu Princess, smešten na planini Zlatibor. Apartman ima površinu od 27 m² i nalazi se na drugom spratu. Sastoji se od jedne kombinovane sobe i jednog kupatila. Trenutno apartman nije opremljen, ali postoji mogućnost opremanja po želji kupca uz doplatu.

Radovi na kompleksu Princess će biti završeni 2025. godine. Osim samog apartmana, postoji mogućnost kupovine parking mesta u garaži na dva nivoa. Takođe, vlasnici apartmana imaju mogućnost korišćenja sadržaja apart hotela Queen of Zlatibor & SPA.

Ovaj apartman pruža idealnu priliku za uživanje u prirodi i mirnom okruženju planine Zlatibor. Njegova površina od 27 m² je dovoljna za udoban boravak jedne ili dve osobe. Kombinovana soba omogućava fleksibilnost u rasporedu nameštaja i prostora.

Kompleks Princess je moderno zamišljen objekat koji će pružiti visok nivo komfora i luksuza. Kupci će imati mogućnost da sami biraju opremu apartmana, prilagođavajući ga svojim željama i potrebama.

Nedaleko od kompleksa Princess nalazi se apart hotel Queen of Zlatibor & SPA, koji će biti na raspolaganju vlasnicima apartmana. Ovo pruža dodatne pogodnosti i mogućnost uživanja u wellness sadržajima i uslugama hotela.

Ukoliko želite da investirate u nekretninu na Zlatiboru, ovaj apartman u kompleksu Princess je odličan izbor. Sa mogućnošću opremanja po želji kupca, pruža vam priliku da stvorite prostor koji će odgovarati vašem ukusu i stilu života.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik apartmana u kompleksu Princess na planini Zlatibor. Kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite posetu ovom prelepom mestu.

Podaci o nekretnini

Lokacija: Zlatiborski okrug Čajetina Zlatibor
vrsta objekta: objekti za odmor
tip: apartman
Sprat: 2.
Stanje: Novogradnja
Veličina: 27,19 m²
Godina izgradnje: 2025
Šifra oglasa: Apartman 17
:

Oprema

etažno grejanje
video nadzor
pametna kuća

Ostalo

terasa
više parking mesta

Slične nekretnine

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²
3.200,00 € / m² (~ 169.600,00 €)

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²
3.200,00 € / m² (~ 169.600,00 €)