prodaja

Zlatiborski okrug, Čajetina, Zlatibor

 • Vrsta i tip

  objekti za odmor
  apartman

 • Površina

  27 m²

 • Cena

  2.200,00 €

Opis nekretnine

Na prodaju je apartman u kompleksu Princess, smeštenom na planini Zlatibor. Apartman se nalazi na prizemlju i ima površinu od 27 m². Godina završetka radova je planirana za 2025.

Apartman se sastoji od jedne kombinovane sobe i jednog kupatila. Trenutno apartman nije opremljen, ali postoji mogućnost opremanja uz doplatu.

Objekat u kojem se nalazi apartman nosi naziv Princess. U sklopu kompleksa postoji mogućnost kupovine parking mesta u garaži na dva nivoa.

Dodatna pogodnost koju ovaj apartman pruža je mogućnost korišćenja sadržaja apart hotela Queen of Zlatibor & SPA. Kompleks Princess pruža idealnu priliku za uživanje u prirodi Zlatibora, sa blizinom planinskih staza i prelepim pogledom na okolinu.

Budući da je reč o prizemnom apartmanu, on pruža lakoću pristupa i pogodan je za sve generacije. Ukoliko želite da se oslobodite briga oko opremanja, postoji opcija da to uradite uz dodatnu doplatu.

Godina završetka radova 2025. garantuje da će objekat biti nov i moderno dizajniran. Kompleks Princess nudi mogućnost kupovine parking mesta u garaži, što je velika prednost u popularnom turističkom mestu kao što je Zlatibor.

Kupovinom ovog apartmana, imate mogućnost korišćenja sadržaja apart hotela Queen of Zlatibor & SPA, što dodatno obogaćuje vaš boravak. Uz sve ove pogodnosti, apartman u kompleksu Princess na Zlatiboru predstavlja odličnu investiciju u nekretnine.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog modernog apartmana i uživate u svim blagodatima koje Zlatibor pruža.

Podaci o nekretnini

Lokacija: Zlatiborski okrug Čajetina Zlatibor
vrsta objekta: objekti za odmor
tip: apartman
Sprat: prizemlje
Stanje: Novogradnja
Veličina: 27,19 m²
Godina izgradnje: 2025
Šifra oglasa: Apartman 7
:

Oprema

etažno grejanje
video nadzor
pametna kuća

Ostalo

terasa
više parking mesta

Slične nekretnine

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²
3.200,00 € / m² (~ 169.600,00 €)

Objekti za odmor apartman

 • Zlatiborski okrug, Čajetina
 • Veličina 53 m²
3.200,00 € / m² (~ 169.600,00 €)