O nama

Brković Grupa postoji i posluje već punih 24 godine, počevši od 20.02.1998. godine, i svoju delatnost razvijal od tada do današnjih dana strpljivo, vredno i sa puno entuzijazma.

Početak postojanja Brković Grupe vezuje se isključivo za posredovanje u prometu nekretnina i u tome su stečena velika i neprocenjiva iskustva.

Nakon par godina od početka rada Brković Grupa uvodi jednu značajnu novinu u svom poslovanju, što će opredeliti budući poslovni život Brković Grupe, a to je izgradnja novih stambeno-poslovnih objekata. Brković Grupa tako postaje prepoznatljiva široj javnosti na tržištu nekretnina, sa jednom značajnom osobinom koju izdvajamo i sa kojom ostajemo dosledni, a to je izgradnja stambeno-poslovnih objekata u užem i širem centru grada Kragujevca.

Posle 22 godine rada Brković Grupa širi svoje poslovanje i izvan grada Kragujevca. U aprilu 2020. godine smo otpočeli izgradnju Apart hotela Kraljica Zlatibora koji se nalazi u najlepšem i najatraktivnijem delu naselja popularno u narodu nazvanog „Zlatiborsko Dedinje”. U avgustu 2021. godine počinje izgradnja stambenog objekta u Beogradu, na teritoriji opštine Voždovac.

Brković Grupa se danas ponosi ostvarenim rezulatima i preko 3000 prodatih nekretnina u protekle 24 godine, što nas po prometu i kvalitetu ostvarenih kupoprodaja svrstava u sam vrh u ovoj oblasti u našem gradu i šire u regionu.

  • 24 godine rada
  • 30 izgrađenih objekata
  • 150.000 kvadratnih metara
  • 3000 srećnih porodica

To je ujedno i garancija dosadašnjim, a i preporuka i sigurnost našim budućim kupcima da mogu računati na Brković Grupu kao svog ozbiljnog i pouzdanog partnera.

Brković Grupa je u dosadašnjem radu ulagala i ulaže u marketing i reklamu, ali sa druge strane smo potpuno sigurni da je „živa reč” i preporuka naših zadovoljnih kupaca naša najbolja reklama.

U tom smislu, Brković Grupa se trudi da u najvećoj mogućoj meri udovolji zahtevima i potrebama svojih kupaca, i na taj način kroz kupoprodaju stanova bude deo ostvarenja snova svojih  klijenata.

Naša preporuka svima Vama, dragi prijatelji, glasi: „proverite nas i raspitajte se za nas, kod Vaših prijatelja i naših zadovoljnih kupaca.”

Osnovno načelo kojeg će se Brković Grupa uvek držati i poštovati ga u saradnji sa svojim kupcima biće:

„PUNA PRAVNA SIGURNOST I MAKSIMALNA DISKRECIJA”

Kao i u dosadašnjem radu, tako i ubuduće Brković Grupa će se truditi da za Vas uvek ima dobru i kvalitetnu ponudu, jer je naš moto:

„DOBRA PONUDA UVEK NAĐE KUPCA”